Бүртгэл устгах
Delete account — Uzye Film
Энэ үйлдэл буцаах боломжгүй. Дараах мэдээлэл бүрмөсөн устгагдана:
- Нэвтрэх бүртгэл, профайлууд
- Үзсэн түүх, жагсаалт, үнэлгээ, сэтгэгдэл
- Төхөөрөмж, мэдэгдлийн мэдээлэл, апп доторх эрх
Хийгдсэн төлбөрийн бүртгэлийг санхүү, татварын хуулийн шаардлагаар хадгалах боловч таны бүртгэл болон хувийн мэдээлэлтэй холбоосыг арилгана.
This permanently deletes your login, profiles, viewing activity, reviews, devices, notification data, and application-managed access. Completed payment records are retained for financial audit and tax obligations, with the link to your account and direct personal identifiers removed. Subscriptions purchased through Apple or Google must be cancelled separately in the relevant store.
Апп дотроос: Тохиргоо → Бүртгэл устгах. / In the app: Settings → Delete account.